• Inici
  • Política
  • Asun Gregori reelegida per la militància com a Secretària General del PSPV-PSOE de Biar

Asun Gregori reelegida per la militància com a Secretària General del PSPV-PSOE de Biar

| Eduard Garcia Molina | Política
Asun Gregori reelegida per la militància com a Secretària General del PSPV-PSOE de Biar

Font: PSPV-PSOE Biar

A poc més d'un any de les pròximes eleccions municipals, els congressos provincial, comarcals i locals de les formacions polítiques se succeeixen, com va ser el cas de l'elecció de la biaruda Emilia García com a Presidenta de l'Executiva Comarcal del PSPV-PSOE a nivell comarcal, i que va ser proclamada en el Congrés comarcal del PSPV-PSOE de l'Alt i Mitjà Vinalopó celebrat a la localitat de Beneixama l'últim cap de setmana del mes passat.

És per això que després dels congressos comarcals de la formació d'esquerres, és el torn dels locals, on precisament el passat cap de setmana va ser reelegida l'actual portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Biar, Asun Gregori, reelegida per la majora d'afiliats i afiliades socialistes en procés de primàries el passat diumenge, Gregori competia amb la seua companya de partit i també edil al consistori local, Cristina Hernández. Val a dir que l'acte de diumenge a la seu socialista local, situada a l'avinguda del País Valencià, va esta present el Secretari General de l'Alt i Mitjà Vinalopó i alcalde de la ciutat de Villena, Fulgencio Cerdán.

088

L'article té 279 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).