• Inici
  • Política
  • Biar incorpora al pressupost municipal més de 400.000 euros en inversions

Biar incorpora al pressupost municipal més de 400.000 euros en inversions

| Ajuntament de Biar | Política
Biar incorpora al pressupost municipal més de 400.000 euros en inversions

El poliesportiu municipal es beneficia d'un suplement de més de 338.000 per a la construcció d'un gimnàs.

NP. 05/04/2022. L'Ajuntament de Biar va aprovar en ple la incorporació de 391.848,64 euros en inversions a càrrec del romanent de tresoreria. Gran part d'aquesta xifra es destina a la construcció d'un edifici polivalent en el poliesportiu municipal, que servirà de gimnàs. El pressupost per a aquesta nova infraestructura és de 338.376 euros

La resta de la quantia fa front a la reposició de 7 contenidors soterrats de residus sòlids orgànics (44.149 euros); a la instal·lació d'uns focus a la Casa de la Cultura (4.487) i a la substitució d'uns projectors de LED en el poliesportiu municipal (4.835 euros).

La nova injecció de capital a les inversions anuals s'implementa des del romanent de Tresoreria resultant de la liquidació del Pressupost municipal de l'any passat. En aquest sentit, el regidor d'Hisenda, José Luis Valdes, va assenyalar que “les modificacions de crèdit a través de les que incrementem el pressupost municipal aconsegueixen que les regidories tinguen més maniobra i diners a l'hora de treballar i que les inversions municipals provinguen del romanent".

 079

L'ampliació de 391.000 euros va ser un dels increments pressupostaris, encara que també es va emportar a ple i es va aprovar, un suplement de crèdit de 16.035 euros per a fer front a l'eliminació de les humitats i estabilització del sòl del pavelló cobert abans de renovar el paviment. L'alcaldessa, Magdalena Martínez, va indicar que “una vegada alçat el paviment del pavelló per a la renovació del pis es van trobar humitats que s'han hagut d'eliminar”. Així, el cost total d'aquesta obra supera els 60.000 euros.

Les dues variacions dels comptes pressupostaris suposen un increment de més de mig milió d'euros, consolidant el pressupost anual, fins al moment, en 4.6 milions d'euros. S'acosta així a un 10% d'increment respecte a l'exercici de 2021.

L'article té 227 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).