• Inici
  • Política
  • Els socialistes de l'Alt i Mitjà Vinalopó presentaran llistes de consens al pròxim congrés comarcal

Els socialistes de l'Alt i Mitjà Vinalopó presentaran llistes de consens al pròxim congrés comarcal

| PSPV-PSOE Alt i Mitjà Vinalopó | Política
Els socialistes de l'Alt i Mitjà Vinalopó presentaran llistes de consens al pròxim congrés comarcal

Fulgencio Cerdán serà el pròxim Secretari General de la comarca després de l'acord aconseguit amb la candidatura de José Joaquín Salas.

Els representants de les dues candidatures que optaven a la Secretaria General del PSOE de la Comarca de l'Alt i Mitjà Vinalopó han signat un acord que era "necessari pel bé de la Comarca i del seu futur". Des del primer moment, els dos equips de campanya han mantingut converses i la seua predisposició a formar un front comú que ha quedat materialitzat en l'acord rubricat a finals del mes passat en la seu socialista d'Elda, amb la presència de Pedro Ágredas, actual Secretari d'Organització de la Comarca de l'Alt i Mitjà Vinalopó.

Després d'haver superat totes dues candidatures els requisits pertinents i presentat davant el Comité de Garanties del PSPV-PSOE els avals necessaris per a concórrer a les primàries comarcals, els equips de campanya de tots dos candidats han tingut molt present la voluntat manifestada per Fulgencio i José Joaquín d'aconseguir un pacte “PER A UNA COMARCA FORTA, UNIDA I COHESIONADA”, com resa el text refutat hui pels signants de l'acord, Fernando Gómez, en representació de Fulgencio Cerdán i Asun Gregori, representant de José Joaquín Salas.

El projecte conjunt de la unificació de totes dues candidatures estarà encapçalat per l'alcalde de Villena i diputat provincial, Fulgencio Cerdán, juntament amb José Joaquín Salas com a sotssecretari General. L'acord contempla, a més de la confecció de la Comissió Executiva Comarcal, la presentació de llistes conjuntes als diferents comités (nacional, provincial i comarcal).

Com traslladen des de totes dues candidatures, el projecte impulsarà el treball de les i els socialistes a la comarca, posant en valor el treball que es realitza des de les agrupacions, amb l'objectiu de consolidar les alcaldies amb les quals el partit compta en l'actualitat i secundant per a arribar a elles en els municipis en els quals estan en l'oposició. A més, s'ha posat l'accent principalment a recolzar als municipis de menor població de la nostra comarca, escoltant les i els socialistes de les diferents poblacions i treballant amb vista a la preparació de les eleccions de 2023.

Les i els socialistes celebraran el Congrés Comarcal de l'Alt i Mitjà Vinalopó diumenge que ve, 27 de març.

L'article té 191 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).