• Inici
  • Política
  • Esquerra Unida lamenta la no commemoració del 90 aniversari de la conquesta del vot femení a Biar

Esquerra Unida lamenta la no commemoració del 90 aniversari de la conquesta del vot femení a Biar

| Esquerra Unida Biar | Política
Esquerra Unida lamenta la no commemoració del 90 aniversari de la conquesta del vot femení a Biar

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants dels passats plenaris. Entre altres hem lamentat que el passat 1 d’octubre, quan es complien 90 anys de la conquesta del dret al vot de la dona a Espanya no es va fer cap menció per part de l’Ajuntament de Biar, pel que fa a la nostra valoració del plenari municipal del mes de setembre. Una fita que va passar desapercebuda al poble com altres dies assenyalats, com ara el dia dels museus, el dia del medi ambient o el dia de les llengües maternes.

El mateix format tenen les valoracions d’altres mesos, amb temes com ara la necessitat d’uns pressupostos participatius, com s’està portant avant en altres localitats pròximes, com ara Banyeres de Mariola, o la falta d’activitats impulsades des de l’Ajuntament per part del consistori local, activitats que han nascut any rere any gràcies al teixit associatiu local.

L'article té 478 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).