Compromís critica al PP per la falta de programació d'actes culturals per part de l'Ajuntament

| Eduard Garcia Molina | Política
Compromís critica al PP per la falta de programació d'actes culturals per part de l'Ajuntament

En un comunicat fet públic ahir per Compromís Biar a través de les xarxes socials, la coalició critica a l'Equip de Govern per la falta de propostes culturals o lúdiques a Biar, assenyalant que "hi ha pobles que s'han reinventat per garantir un mínim d'il•lusió", així com lamenta l'absència de membres de l'Ajuntament en els actes culturals organitzats des de les associacions locals. A continuació trobareu el comunicat:

Comunicat Compromís Biar

El PP de Biar ens porta la grisor. És encoratjador veure que a molts pobles la música s'escolta als carrers; la pirotècnia resona fort pel dia i il•lumina la fosca nit. Són moltes les propostes i les reinvencions que molts ajuntaments estan realitzant per portar l'alegria als carrers i places. Des de Compromís sabem que és molt l'esforç que comporta adaptar-se a la situació i fer propostes culturals, festives i lúdiques que s'adapten a la normativa. Però eixe és el treball de les administracions, almenys les que es preocupen per la ciutadania. A Biar, ja fa temps que les veiem passar. Portem dos anys sense cercaviles, sense música al carrer, sense una traca o un castell de focs. Hi ha pobles que s'han reinventat per garantir un mínim d'il•lusió. A Biar, RES!

Ni tal sols ara que la normativa ja ha canviat. A Biar, l'Ajuntament només calfa cadires o bancs. I sovint ni això, ja que no acudixen als actes que organitzen les associacions després d'estar més d'un any parades. Quina falta de respecte i empatia per la gent del seu poble.

Bé, PP de Biar, ja han passat dos anys i els pobles del voltant avancen dia a dia, mentre Biar es queda enrere. Quan pensen actuar? Quan pensen programar? Mantindre's impassibles és la solució més fàcil. O no tenen propostes o tenen por o esperen que Compromís li les diga al plenari per a fer-les vostés després. La nostra funció ara, no és la de gestionar (ja hem demostrat com sabem fer-ho i sembla que no vam errar, segons les seues pròpies accions de govern que ens donen la raó) però si cal, ho farem per Biar, per portar l'alegria i els somriures si és menester, perquè si depén de vostés, senyores i senyors del PP de Biar, ja veiem la que ens espera. Com diu la cançó: La vida sigue igual.

L'article té 401 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).