Biar destina 10.196 euros per a la millora de l'ajuntament

Façana de l'Ajuntament de Biar Façana de l'Ajuntament de Biar Ajuntament de Biar

La Generalitat Valenciana sufragarà el 60% de la inversió

NP. 3/08/2021. L'Ajuntament de Biar escometrà obres de millora per a l'accessibilitat de la casa consistorial amb la rehabilitació de la gran porta principal i la creació d'una rampa que afavorisca l'accés a l'edifici. La inversió total aconsegueix els 25.000 euros.

La construcció, un immoble neoclàssic del segle XIX, patirà una actuació en dos sentits. El regidor d'Hisenda, José Luis Valdés, ha detallat que “d'una banda, rehabilitar la porta principal en una línia molt semblant al que es va fer amb la del Museu Etnogràfic”. Al mateix temps, ha indicat que “es crearà una rampa per a salvar els grans escalons de l'entrada”.

L'actuació no resol per complet les necessitats d'accessibilitat de l'edifici. Faltaria facilitar l'accés a persones amb mobilitat reduïda a les plantes superiors. No obstant això, l'edil ha insistit que “és el primer pas d'una actuació més àmplia que s'està estudiant com abordar".

La Generalitat Valenciana aportarà el 60% del total de les obres mentre que l'Ajuntament farà front a la resta de la inversió, que ascendeix a 10.196 euros, que prové del romanent de tresoreria destinat a inversions financerament sostenibles.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Per una banda hi ha qui aplaudeix la decisió i per altra qui entén que la nit biaruda és millor amb les campanes en… https://t.co/ejokb8CiNn
BiarDigital Precisament un informe de 2007 de la Diputació d’Alacant indicava de forma preocupant l’augment dels sulfats pel pr… https://t.co/dwzFgEB0t6
BiarDigital El benjamí de futbol l'únic que se salva de la derrota amb un empat a casa davant el #Pinós. https://t.co/vnG15HEhMD
BiarDigital Dues expulsions marquen el primer empat del Biarense en la temporada. https://t.co/cGSMvtQoiw

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com