• Inici
  • Política
  • Biar destina 10.196 euros per a la millora de l'ajuntament

Biar destina 10.196 euros per a la millora de l'ajuntament

| Eduard Garcia Molina | Política
Biar destina 10.196 euros per a la millora de l'ajuntament

La Generalitat Valenciana sufragarà el 60% de la inversió

NP. 3/08/2021. L'Ajuntament de Biar escometrà obres de millora per a l'accessibilitat de la casa consistorial amb la rehabilitació de la gran porta principal i la creació d'una rampa que afavorisca l'accés a l'edifici. La inversió total aconsegueix els 25.000 euros.

La construcció, un immoble neoclàssic del segle XIX, patirà una actuació en dos sentits. El regidor d'Hisenda, José Luis Valdés, ha detallat que “d'una banda, rehabilitar la porta principal en una línia molt semblant al que es va fer amb la del Museu Etnogràfic”. Al mateix temps, ha indicat que “es crearà una rampa per a salvar els grans escalons de l'entrada”.

L'actuació no resol per complet les necessitats d'accessibilitat de l'edifici. Faltaria facilitar l'accés a persones amb mobilitat reduïda a les plantes superiors. No obstant això, l'edil ha insistit que “és el primer pas d'una actuació més àmplia que s'està estudiant com abordar".

La Generalitat Valenciana aportarà el 60% del total de les obres mentre que l'Ajuntament farà front a la resta de la inversió, que ascendeix a 10.196 euros, que prové del romanent de tresoreria destinat a inversions financerament sostenibles.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

L'article té 54 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).