S'inicien les obres de millora del col·legi públic de Biar

Les obres s'han iniciat amb l'ampliació del menjador, instal·lació d'ascensor i escales

NP 23/07/2021. Les obres del CEIP Mare de Déu de Gràcia de Biar ja han començat. L'empresa i l'Ajuntament van concertar iniciar els treballs en període estival per a així evitar les possibles molèsties als alumnes, que començaran el curs 2021/2022 a les seues aules. Així, la setmana passada es va signar l'acta de replanteig i en aquesta, les màquines ja han entrat en el centre.

L'alcaldessa, Magdalena Martínez, assenyala que “la zona d'obres estarà delimitada perquè no hi haja problema amb els xiquets en l'inici del curs. Ara s'estan realitzant les que afecten els edificis existents perquè comence el curs sense problemes”.

133

Les obres s'han iniciat amb l'ampliació del menjador, instal·lació d'ascensor i escales i la creació d'un porxo. El canvi de finestres es realitzarà en una segona fase i es buscarà la manera que afecte el menys possible a les classes.

Així, el projecte global- amb una inversió de 2.293.777,11 € (IVA inclòs)- contempla la construcció d'un nou edifici en la superfície on hui se situa una pista poliesportiva. En aquest s'integraran les aules d'Infantil, que en l'actualitat es troben separades del centre i localitzades en els limítrofs de la Plaça del Convent. A més, s'ampliarà el menjador i es construirà un gimnàs nou, ja que l'actual es troba en desús. També es canviaran les finestres més antigues per millors tancaments per a una major eficiència energètica. Així mateix, es dotarà d'accessibilitat a l'edifici amb la instal·lació d'un ascensor.

134

Les obres de millora del col·legi públic seran a càrrec de l'Ajuntament de Biar per al que va ser necessari realitzar una modificació de crèdit, encara que -en incloure's en el Pla Edificant- serà la Generalitat Valenciana, l'organisme que finalment finance els treballs.

Martínez, ha destacat que “els tràmits per a iniciar les obres han sigut llargs, s'ha hagut de desembossar uns certs assumptes que han fet que es dilate l'inici dels treballs”. Així mateix ha subratllat que “són unes millores que precisava el col·legi i tant la comunitat educativa com l'ajuntament hem treballat en col·laboració perquè s'atenguen totes les necessitats del centre”.

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Vos portem una nova entrega d’Estudiant fora amb Noelia Coloma Navarro, qui ens relata la seua experiència d’… https://t.co/ekiHjz9wP1
BiarDigital 📚Demà diumenge a les 20 h. vos portem una nova entrevista del nostre espai 'Estudiant fora', amb Noelia Coloma Nava… https://t.co/GSjH0nux3I
BiarDigital Este fet significarà un presumible empitjorament del servei que s'ofereix a #Biar, i deixa la porta oberta a una fu… https://t.co/Ja2Dq0nU7r
BiarDigital La incidència se situa a #Biar en 164 casos per cada 100.000 habitants. @GVAsanitat https://t.co/a3Cmq6t04T

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com