Biar aprova 47.600 d'ajudes a empreses dins del Pla Resistir

Biar aprova 47.600 d'ajudes a empreses dins del Pla Resistir Ajuntament de Biar

● S'han aprovat un total de 22 expedients de cafeteries, restaurants, bars, empreses d'oci, activitats culturals i esportives

● Queda un romanent de 70.000 euros amb els quals s'obrirà una segona convocatòria

NP. 15/04/2021. L'Ajuntament de Biar ha donat el vistiplau a 22 expedients d'ajudes a empreses locals dins del Pla Resistir -impulsat per la Generalitat Valenciana-, destinat als afectats per les restriccions del covid-19. Un total de 47.600 s'estan entregant en ajudes directes a l'hostaleria (cafeteries, restaurants i bars), oci, activitats culturals i esportives.

En la primera convocatòria de les Parèntesis, del total dels 117.600 euros es repartiran 47.600 i queda de remanent 70.000 euros. Les ajudes arriben als 2.000 euros per cada persona treballadora autònoma o microempresa de fins a 10 treballadors, més altres 200 euros per persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020, fins a aconseguir un màxim de 4.000 euros per sol·licitud.

En poc més d'un mes, el departament municipal ha aconseguit avaluar les sol·licituds, s'han aprovat les que complien els requisits en la Junta de Govern, ja s'han abonat algunes i en breu, es pagaran totes. El regidor d'Hisenda, José Luis Valdés, destaca que “volem que arriben al més prompte possible aquestes ajudes perquè els autònoms i empreses ho necessiten i és un bon impuls per a reactivar l'economia”.

Així mateix indica que “estem redactant les bases d'una segona convocatòria que tindrà com a objectiu sectors com el comerç i algun altre que s'han quedat fora de la que ara hem tancat”.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Tot i això a hores d'ara són dos els casos actius al poble. @GVAsanitat https://t.co/zsXgmWppth
BiarDigital El sector serveis continua sent el més castigat per la desocupació a nivell local. https://t.co/RV6VD13I3F
BiarDigital 🌍El pròxim diumenge a les 18 h. vos portem una nova entrega de "Biaruts i biarudes pel món" amb Laura Marco Conca,… https://t.co/qwbgTunlWf
BiarDigital Esta setmana s'acabarà de vacunar al grup d'entre 70 a 74 anys a la nostra comunitat autònoma. @GVAsanitat https://t.co/DzxifUKjCC

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com