Imprimir aquesta pàgina

Convocat per a hui el ple municipal de gener que s'havia ajornat

Aquesta vesprada a les 20 h. se celebrarà el plenari municipal del passat mes de gener, com ve sent habitual en els últims mesos el ple es realitzarà de forma telemàtica, així com retransmés per Canal 3 TV Biar.

Després de l'habitual aprovació de l'acta de la sessió plenària actual i la lectura dels informes i decrets d'alcaldia s'haurà de debatre sobre altres temes, com ara la ratificació del decret per a sol·licitar una subvenció a l'IVACE -Institut Valencià de Competitivitat Empresarial-, el reconeixement extrajudicial de crèdits, la ratificació d'un decret per sol·licitar una subvenció al Pla +A i l'adhesió al servei d'Educadors ambientals del Consorci Pla Zonal de residus (Zona 8). El ple es tancarà amb el debat de les mocions urgents i els precs i preguntes per part de l'oposició.

Ple ajornat

El plenari municipal és convoca per l'alcalde o alcaldessa, i habitualment a Biar se celebra l'últim dijous de mes -o dimarts en tot cas-, tot i això el ple ordinari de gener es va ajornar per indisposició de la primera edil, tot i celebrar-se el ple de forma telemàtica. Segons es disposa legalment, l'alcalde o alcaldessa té la potestat de decretar a un altre membre del seu Equip de Govern que puga exercir les funcions d'alcalde-president durant la sessió plenària i durant el temps que no puga exercir per qualsevol motiu les seues responsabilitats, tot i això per part de l'Equip de Govern no s'ha utilitzat aquesta opció.

Per tant presumiblement el mes de febrer celebrarà dos plens municipals ordinaris, l'ajornat de gener i el corresponent a febrer.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Articles relacionats (per etiqueta)