La tramitació de les obres del col·legi de Biar entren en el seu tram final

Els treballs per a la construcció de l'edifici d'Infantil, el nou gimnàs, l'ampliació del menjador, la instal·lació de l'ascensor i el canvi de finestres ascendeix a més de dos milions d'euros.

NP. 29/12/2020. L'Ajuntament de Biar ha aprovat en ple el projecte bàsic i d'execució de l'obra d'adequació i ampliació del CEIP Mare de Déu de Gràcia, inclòs en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. Amb el projecte redactat i revisat, s'han conclòs els tràmits previs per a la licitació de les obres.

Els treballs pressupostats ascendeixen als 2.234.158,58 als quals cal afegir l'IVA. El projecte contempla la construcció d'un nou edifici en la superfície on hui se situa una pista poliesportiva. En aquest s'integraran les aules d'Infantil, que en l'actualitat es troben separades del centre i localitzades en els voltants de la Plaça del Convent. A més s'ampliarà el menjador i es construirà un gimnàs nou, ja que l'actual es troba en desús.

Les necessitats del col·legi públic de Biar s'han consensuat entre l'equip directiu del centre i el departament tècnic d'Urbanisme de l'Ajuntament. I a més de les noves instal·lacions es canviaran les finestres més antigues per millors tancaments per a una major eficiència energètica. Així mateix es dotarà d'accessibilitat a l'edifici amb la instal·lació d'un ascensor.

L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, indica que “ja s'estan redactant els plecs per a l'adjudicació de les obres perquè portem una mica de retard i l'actuació és urgent”. Explica que “aconseguim desembossar aquesta licitació quan, l'any passat en aquestes mateixes dates, aprovem la redacció del projecte, però l'arribada de la pandèmia va dilatar els terminis. “No volem esperar més i estem ultimant tota la memòria per a intentar adjudicar les obres, una vegada finalitzen les festes de Nadal i Reis” apunta la primera autoritat.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital "Lo primero que le tiraron según se apagaron las luces fueron colillas que iluminaron un poco el escenario. Siguier… https://t.co/uuV0zA9URI
7hreplyretweetfavorite
BiarDigital 📌Demà en les papereries-llibreries de #Biar trobareu un nou número de Biar Digital en paper. 👉🏻Encara esteu a temp… https://t.co/vO0DEBP8fe
16hreplyretweetfavorite
BiarDigital També continua la vacunació de les persones de 64 i 65 anys per part del Departament de Salut d'Elda amb una ampla… https://t.co/FdwWOWUzaA
16hreplyretweetfavorite
BiarDigital Projectada una segona rotonda en la intersecció amb la carretera de La Canyada”. @Biarsensacion @generalitat https://t.co/kZ05w6HNRm

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com