Biar projecta la realització d'una dotzena de rotondes en els pròxims mesos

Coneguda és la febre per realitzar rotondes a tort i a dret fa uns anys, quan la construcció feia el seu agost, tot i això Biar ha arribat uns anys tard però vol posar-se al dia, i des del consistori local així ho han assegurat.

"Després de la bona acollida que està tenint esta primera rotonda que estem fent no podíem més que projectar-ne una dotzena més, com els ous", així es va expressar el regidor d'Obres, Pepe Soler, qui també va puntualitzar que entén que els cotxes que baixen d'El Navarro han d'anar pegant voltes per incorporar-se a l'avinguda d'Alacant, o que molta gent s'equivoca i es troba amb el carrer tallat, o que fins i tot han de carregar amb les bosses de l'Hiperber i aparcar el cotxe més lluny. Tot i això, l'edil ha volgut restar importància als inconvenients i ha aplaudit que ara Biar té dos semàfors més al poble, "estem faltos de semàfors", va rematar Soler.

La primera rotonda, ja batejada com "la rotonda de l'Hiperber", és sols la primera d'un projecte de dotze més projectades per l'Ajuntament de Biar, que segons el propi consistori aniran col·locant-se per tot el poble, possiblement en llocs inverossímils, i fins i tot assegurant que "és possible que el veïnat no entenga algunes de les ubicacions, però sàpiguen que es fa pel bé del poble".

Des de l'oposició al consistori local no s'han fet esperar, criticant el gran dispendi per realitzar estes obres, tant des del PSPV-PSOE com des de Compromís han unit les seues veus per criticar l'actuació, preguntant-se d'on eixiran els diners per pagar les dotze rotondes projectades, si es controlarà el temps que estan esmorzant els operaris i també posant el dubte la legalitat de que es venga la possibilitat de posar nom a les rotondes per part d'empreses privades, "al final tindrem un carrer d'Apple i una avinguda d'Amazon", han comentat a este mitjà. Des de fora de l'Ajuntament Esquerra Unida ha afirmat a través de les xarxes socials que estaven preparant un comunicat sobre el tema, "tot i que pensem que no ens faran molt de cas", s'ha afirmat des de la formació.

Al pas de les crítiques ha eixit la primera edil, afirmant que no entén les reaccions, més quan la gent major del poble tindrà on passar el matí mirant les obres i aconsellant sobre la seua correcta execució als tècnics, i que fins i tot el reporter i edil de Compromís Joan Lluís Escoda s'havia oferit entusiasmat a retransmetre en directe la construcció de la dotzena de rotondes per a la Intercomarcal.

Feliç Dia dels Sants Innocents.

Notícia dels Sants Innocents de 2019

Notícia dels Sants Innocents de 2018

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

Deixa un comentari

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Tot i això a hores d'ara són dos els casos actius al poble. @GVAsanitat https://t.co/zsXgmWppth
BiarDigital El sector serveis continua sent el més castigat per la desocupació a nivell local. https://t.co/RV6VD13I3F
BiarDigital 🌍El pròxim diumenge a les 18 h. vos portem una nova entrega de "Biaruts i biarudes pel món" amb Laura Marco Conca,… https://t.co/qwbgTunlWf
BiarDigital Esta setmana s'acabarà de vacunar al grup d'entre 70 a 74 anys a la nostra comunitat autònoma. @GVAsanitat https://t.co/DzxifUKjCC

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com