• Inici
  • Política
  • Biar repara el clivell del depòsit d'aigua amb una inversió de 48.000 euros

Biar repara el clivell del depòsit d'aigua amb una inversió de 48.000 euros

| Ajuntament de Biar | Política
Biar repara el clivell del depòsit d'aigua amb una inversió de 48.000 euros

Imatge: Ajuntament de Biar

El cost de l'obra està subvencionada en un 50% per la Diputació d'Alacant.

Les obres de reparació del depòsit d'aigua situat en “Les llometes de la Mare de Déu” han finalitzat. El depòsit té una capacitat de 1.500 m³ i subministra l'aigua potable a una part de la població. Biar compta amb dos, un, el que s'ha arreglat, situat en la zona del santuari, i un altre de 3.000 metres cúbics.

L'actuació suposa una inversió de 48.000 euros. La meitat del cost la sufraga l'Ajuntament de Biar i l'altre 50 per cent, la Diputació Provincial. Així mateix, els treballs s'han dilatat al llarg de 10 dies i han consistit en la reparació del clivell que impedia el correcte funcionament del depòsit.

El regidor de l'àrea, José Soler, ha indicat que “aquesta és una inversió que era necessària afrontar per a ser més eficaç en el subministrament d'aigua potable així com realitzar una gestió més sostenible d'un bé comú”.

102

L'article té 31 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).