• Inici
  • Política
  • Finalitzen les obres de la plaça del Convent de Biar i els carrers pròxims

Finalitzen les obres de la plaça del Convent de Biar i els carrers pròxims

| Ajuntament de Biar | Política
Finalitzen les obres de la plaça del Convent de Biar i els carrers pròxims

Fotografia: Ajuntament de Biar

El pressupost per a la millor d'aquestes quatre vies ascendeix a 350.000 euros.

L'actuació que es va paralitzar pel COVID-19 està subvencionada per la Diputació provincial.

NP. 14/08/2020. Les obres de millora de la Plaça del Convent i carrers limítrofs de Biar han finalitzat. El termini de l'execució de les obres era de tres mesos i van començar al gener. No obstant això, la incidència del COVID-19 i el període de confinament va suposar que s'executara tan sols una part de l'actuació per a continuar, més tard, amb la resta de la reurbanització.

Les actuacions, que han suposat una inversió de 350.000 euros, han consistit en la renovació de les canalitzacions d'aigua potable, clavegueram, pluvials així com s'ha soterrat el cablejat de l'enllumenat. També s'han ampliat les voreres, s'ha reasfaltat i s'ha renovat la pintura i la senyalització vertical. El projecte s'emmarca en el Pla Provincial d'Obres i Serveis de l'anualitat 2018, que subvenciona la Diputació Provincial d'Alacant.

073

L'ampliació de les voreres i la renovació del paviment garanteix la seua accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. L'actuació ha tingut en compte totes les millores d'accessibilitat en les vies que s'han urbanitzat i que són el carrer Perino Baix, plaça del Convent i carrers Sant Jerònim i Pare Arnau.

L'alcaldessa de Biar, Magdalena Martínez, ha destacat que “després de la incomoditat que comporta una obra d'aquesta importància, ara veiem que els carrers han millorat molt”. Així mateix, Martínez, ha destacat que “són uns carrers molt transitats, que suporten molt trànsit de vehicles i vianants i era necessari escometre aquestes millores”.

L'article té 75 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).