• Inici
  • Política
  • PP i C’s eliminen també la línia de subvencions per a zones verdes dels municipis

PP i C’s eliminen també la línia de subvencions per a zones verdes dels municipis

| Compromís Diputació d'Alacant | Política
PP i C’s eliminen també la línia de subvencions per a zones verdes dels municipis

Fullana: “PP i Cs estan sotmetent a un apartheid d'ajudes als pobles d'Alacant”.

Alacant, 16 de juliol de 2020

Sense pla de Cooperació per als municipis, sense ajudes per a catàstrofes com la DANA, sense acords marc per a infraestructures i serveis amb la Generalitat…I  ara l'eliminació de línies de subvencions estratègiques ja aprovades. El primer any de gestió del Partit Popular i Ciutadans en la Diputació d'Alacant deixa un greu infrafinançament dels municipis de la província d'Alacant en relació a les ajudes ja tramitades per la resta de diputacions.

Compromís ha fet públic que Ciutadans i Partit Popular que per primera vegada en els últims 20 anys els municipis no comptaren amb una línia per a adequar les seues zones verdes. Aquesta ajuda se centra sobretot en els municipis menors de 10.000 habitants i és una de les propostes més sol·licitades pels municipis. De fet un dels punts del decàleg pactat per Compromís  amb el govern de la Diputació a propòsit dels pressupostos 2020 acordava duplicar aquestes ajudes. Ara Compromís observa amb sorpresa com no sols s'incompleix amb el pacte d'incrementar l'ajuda sinó que s'elimina.

Segons el portaveu de Compromís  en la Diputació, Gerard Fullana, “PP i Cs estan sotmetent a un apartheid d'ajudes als municipis d'Alacant. No sols són la diputació que menys ajudes ha aprovat sinó que fins i tot s'estan  eliminant o no executant les aprovades”.

Compromís ha enlletgit a Partit Popular i Ciutadans que “no assumisquen responsabilitats de la seua nefasta gestió, i que en comptes d'això es tiren les andròmines al capdavant. La dreta, tant l'ala zaplanista de Mazón com l'ala de descontentaments del PP que han acabat en Ciutadans, demostra que no està preparada per a governar”.

L'article té 31 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).