Imprimir aquesta pàgina

Més de 25 entitats de les comarques de l'Alcoià i el Comtat se sumen a la Crida pel Finançament Valencià

Ja són 25 les entitats de les nostres comarques que han aprovat en assemblea adherir-se a la Crida per un Finançament Valencià, un moviment plural, divers i transversal, on s'han sumat tant associacions culturals, esportistes, veïnals o socials, entre elles la CUP de Biar, tot i que val a dir que en tot el País Valencià ja són més de 3000 adhesions a títol personal i més de 80 entitats que tenen previst com a primera acció prevista és la manifestació de demà dissabte 10 de juny en València, on es llegirà un manifest que ets pots llegir ací, on també et pots adherir.

A les comarques de l'Alcoià i el Comtat tenim associacions culturals com Amics de Joan Valls o el Teix d'Ibi; associacions estudiantils i de docents, entitats ecologistes; entitats com Poble Lliure de l'Alcoià o les Marxes per la Dignitat, sindicats com CCOO de les Comarques Centrals o la Intersindical, i diverses plataformes com la Plataforma per la Dependència, la Plataforma pel Dret a decidir. En l'àmbit polític, s'ha sumat Guanyar Alcoi i les diferents corporacions d'Esquerra Unida en les comarques a banda de la CUP local com s'ha mencionat, segons s'ha informat des d'Ara Multimèdia.

50

Representants de les diferents entiats durant la roda de premsa celebrada a Alcoi

Emma Rodríguez, en representació de les entitats adheries, anima a la gent a llegir el manifest i donar suport a aquesta iniciativa, "un moviment ampli ciutadà que s'oposa als pressupostos generals de l'estat del 2017 en ser discriminatoris per als valencians, i vol acabar amb l'espoli. Reivindiquem les claus de la caixa" en la roda de premsa celebrada esta setmana a la ciutat d'Alcoi per convocar a la manifestació de demà.

Des de la Crida per un Finançament Valencià expliquen que la manifestació d'aquest dissabte és tan sols la primera d'una sèrie d'activitats per reivindicar un canvi de finançament. També estan repartint bitllets simulats de 100 euros, "que simbolitza la quantitat que cada valencià aporta a l'estat espanyol mensualment i que no es retorna".

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anuncinats, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

Inicieu sessió per enviar comentaris

Articles relacionats (per etiqueta)