"Sin miedo", per Mayte Salguero

| Mayte Salguero | La veu del poema
"Sin miedo", per Mayte Salguero

Des de Biar Digital oferim este espai gràcies al treball de Mayte Salguero: "La veu del poema", un racó per a la poesia de la mà de la nostra veïna on cada dimecres trobareu una nova peça.

SIN MIEDO

Qué el miedo no te haga parar ni te estanque,

sentir forma parte de la trama

qué es vivir la vida y disfrutarla,

poniendo el alma en todo cuánto haces.

 

Busca más sueños por cumplir,

y más pasiones donde entregarte,

qué la felicidad sea el estandarte

y nada te aparte del dar y recibir.

 

Es hora de resurgir, de desplegar las ganas,

de sentirte guapa, de querer seguir,

convocándote a latir y ser recompensada,

de creer en la magia sin miedo a sufrir.

Mayte Salguero

(Este treball que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina.)

L'article té 76 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).