Articles filtrats per data: Agost 2020

Capítol 1. Introducció

Aquells que vam nàixer a finals dels 70 i principis dels 80 vam tenir la sort que ens contaren un conte de fades, que no tenia res a envejar als escrits pels germans Grimm, si fa no fa deia:

Publicat a Opinió
Dimecres, 26 Agost 2020 20:00

"Para quererme", per Mayte Salguero

Des de Biar Digital oferim este gràcies al treball de Mayte Salguero: "La veu del poema", un espai per a la poesia de la mà de la nostra veïna on cada dimecres trobareu una nova peça.

Publicat a La veu del poema

El passat mes de juliol ens deixa la situació de desocupació -en la què actualment es troben 268 veïns i veïnes- amb una baixada de vora tres punts -2'90% concretament-, un total de 8 persones -7 homes i una dona- han deixat la llista de l'atur, esta baixada es produeix després de mesos de pujades.

Publicat a Societat

En mil novecientos noventa y dos, mi mujer, mi hijo Pablo y yo, pasamos un mes de vacaciones en México (se pronuncia Méjico). Con base en la capital, el llamado D.F. (distrito federal), entonces la urbe más poblada del planeta, recorrimos parte de ese fantástico país. Tiene  de todo lo que un viajero o turista puede pedir: piedras (los centros ceremoniales de aztecas, mayas y olmecas), catedrales construidas por los españoles, así como selva virgen, desiertos, playas increíbles y unas ciudades coloniales extraordinarias.

Publicat a Opinió

Un any més, el nostre mitjà germà a la veïna ciutat de Villena, La Revoltosa, llançarà a primers de setembre el seu vídeo de Festes, tot i que com és sabut també s'han cancel·lat a causa de la pandèmia.

Publicat a Societat

Gràcies al treball del biarut Eloy Alemañ Navalón oferim un nou espai en Biar Digital dedicat a la sàtira de l'actualitat local. Eloy és estudiant de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi (EASD).

Publicat a La Vinyeta

En l'enllaç de més avall podeu descarregar Biar Digital en paper. Recordeu que el número d'este mes el podeu adquirir en Papereria-Llibreria Vilar i en Papereria-Llibreria El Convent. Consulteu "Preguntes i respostes sobre Biar Digital en paper".

Dimecres, 19 Agost 2020 20:00

"Todos los posibles", per Mayte Salguero

Des de Biar Digital oferim este gràcies al treball de Mayte Salguero: "La veu del poema", un espai per a la poesia de la mà de la nostra veïna on cada dimecres trobareu una nova peça.

Publicat a La veu del poema

Hace años una entrevista a un miembro de ETA en el exilio descubrió una acción de un comando en Mallorca en el que uno de los miembros, tirador de élite, tuvo a tiro al rey de España cuando salía en su yate de paseo por la costa mallorquina. Hablo de algún agosto anterior a 1987. Finalmente las llamadas entre el comando y la organización recibieron la negativa de ésta al magnicidio. ¿Verdad?, ¿Mentira?, ¿Política-ficción? Creo que nunca lo vamos a saber, a pesar de las páginas de prensa que ocupó el evento. Entiendo que las consecuencias hubieran sido terribles… Dejémoslo en una pesadilla.

Publicat a Opinió

El pressupost per a la millor d'aquestes quatre vies ascendeix a 350.000 euros.

L'actuació que es va paralitzar pel COVID-19 està subvencionada per la Diputació provincial.

Publicat a Societat
Pàgina 1 de 3

   yt    Instagram

Xarxes socials

BiarDigital Vos portem una nova entrega d’Estudiant fora amb Noelia Coloma Navarro, qui ens relata la seua experiència d’… https://t.co/ekiHjz9wP1
BiarDigital 📚Demà diumenge a les 20 h. vos portem una nova entrevista del nostre espai 'Estudiant fora', amb Noelia Coloma Nava… https://t.co/GSjH0nux3I
BiarDigital Este fet significarà un presumible empitjorament del servei que s'ofereix a #Biar, i deixa la porta oberta a una fu… https://t.co/Ja2Dq0nU7r
BiarDigital La incidència se situa a #Biar en 164 casos per cada 100.000 habitants. @GVAsanitat https://t.co/a3Cmq6t04T

Enquesta

T'has enterat de...? - 4%
Ràdio Reconco - 54%
Xarrant pels colzes - 15%
Prenent la fresca - 5%
I tu, de qui eres? - 22%

Total votes: 100
The voting for this poll has ended on: Febrer 17, 2021

Espai subscriptors/es

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com