• Inici
  • Entrevistes
  • Fent poble
  • Pepe Verdú (AEBI): "Si volem mantindre les tradicions haurem de pensar en canviar-les"

Pepe Verdú (AEBI): "Si volem mantindre les tradicions haurem de pensar en canviar-les"

| Eduard Garcia Molina | Fent poble
Pepe Verdú (AEBI): "Si volem mantindre les tradicions haurem de pensar en canviar-les"

Entrevistem Pepe Verdú, president de l'Associació d'Empresaris de Biar (AEBI), qui ens parla de les raons que van portar a ACEBI, l'associació d'empresaris i l'associació d'hosteleria a unir-se en AEBI, també fa una  valoració del primer any de gestió de la Junta Directiva, mostrant la seua satisfacció pels 70 associats que ja tenen (més del 80%) com també de l'activitat turística que té Biar cada cap de setmana, segons Verdú "Biar està venent-se sols i el comerç ha de posar-se les piles per tal que estes persones que ho demanden tinguen les seues necessitats cobertes" i valorant les activitats que du a terme l'associació, també agraint el suport que des de l'Ajuntament tene per dur-les a terme, com ara el I Mercat Nadalenc organitzat per les Regidories de Turisme, de Comerç i de Mercat.

En l'entrevista, el president també valora la sol·licitud que a petició d'alguns associaciats AEBI va presentar a la Regidoria de Festes i l'alcaldia la proposta de poder passar les Festes de Maig a cap de setmana. Segons Verdú per a "mantindre les tradicions cal canviar les tradicions", referint-se als canvis que han hi hagut en la societat i en la vida, així com motius econòmics, o bé que cada volta més gent del poble està vivint fora per motius laborals, especialment la gent jove. 

Finalment, Pepe Verdú ens parla del futur de l'associació i el comerç local, explicant que l'empresariat "s'ha de posar les piles i reactivar-se" i que gràcies al treball de l'associació "units anem més llarg i units es poden fer moltes coses i tot està per inventar".

L'article té 41 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).