• Inici
  • Entrevistes
  • Fent poble
  • Ferran Campos, José Tomás Sanjuán i Pau Valdés per la Colla de Dolçaina i Tabal i l'Escola de Música

Ferran Campos, José Tomás Sanjuán i Pau Valdés per la Colla de Dolçaina i Tabal i l'Escola de Música

| Eduard Garcia Molina | Fent poble
Ferran Campos, José Tomás Sanjuán i Pau Valdés per la Colla de Dolçaina i Tabal i l'Escola de Música

Els protagonistes d'esta història de "Fent poble" són Ferran Campos, director de la Colla de Dolçaina i Tabal "Bassa la Vila", José Tomás Sanjuán, president de la Colla, i Pau Valdés, professor de l'Escola de Música. Ens detallen quines són les activitats de la Colla, quines són les fonts de finançament de l'associació, també fan una valoració positiva del començament de curs, ja que cada any la Colla compta amb més alumnes que volen incorporar-se, així com enumeren les novetats.

També han aprofitat per animar la gent que vulga aprendre la música tradicional, ja que l'Escola de la Colla ja compta amb 90 alumnes, també valorant positivament que la Colla de Biar és una de les colles del País Valencià que més alumnes té, sent un 40% xiques, un tabú que a vegades costa de trencar, entre altres qüestions.

L'article té 53 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).