• Inici
  • Entrevistes
  • Fent poble
  • José Manuel Bascuñana: "Allò que més em va agradar a l'arribar a Biar foren les persones" [vídeo]

José Manuel Bascuñana: "Allò que més em va agradar a l'arribar a Biar foren les persones" [vídeo]

| Eduard Garcia Molina | Fent poble
José Manuel Bascuñana: "Allò que més em va agradar a l'arribar a Biar foren les persones" [vídeo]

Estrenem apartat de "Fent poble" amb José Manuel Bascuñana, rector de Biar que ens parla de com va decidir fer-se retor, de què feia abans de fer-se rector, sobre l'estat de les obres, el seu dia a dia a càrrec de la parròquia de Biar, o allò que més li va agradar al arribar al nostre poble. També ens afirma que allò que més li va agradar al arribar a Biar foren les persones, per l'ajuda que se li ha donat i la bona rebuda i ens desvela la seu futur.

També hem recollit les preguntes dels nostres lectors i lectores, que han preguntat a José Manuel sobre temes d'actualitat per a l'Església, com ara el pagament de l'IBI per part d'esta institució, sobre la possibilitat que els religiosos es puguen casar, com també sobre la possibilitat de que les dones puguen exercir de rector, entre altres. A continuació vos oferim l'entrevista editada per Yosebit Vídeo Digital.

Uns dies abans de realitzar l'entrevista demanem a través de la nostra pàgina de Facebook i Twitter que els lectors i lectores participen enviant-nos les preguntes que vulguen fer a la persona que entrevistem.

L'article té 46 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).