• Inici
  • Entrevistes
  • Fent poble
  • Elies Francés: "Ens diferencia que som uns fusters de tota la vida, però estem oberts a tot"

Elies Francés: "Ens diferencia que som uns fusters de tota la vida, però estem oberts a tot"

| Eduard Garcia Molina | Fent poble
Elies Francés: "Ens diferencia que som uns fusters de tota la vida, però estem oberts a tot"

Coneixem des de dins la fusteria FranySal de Biar, fusteria tradicional del poble que recentment han hagut d'afrontar el repte de la construcció del castell de festes del Camp de Mirra, un projecte que els ha costat mesos de treball i del qual han quedat molt contents, i que durant les passades festes del mes d'agost es va estrenar a la localitat veïna.

Segons Elies i Juan són "fusters de tota la vida, no es tanquen portes a res, com allò més tradicional com ara fer una talla o bé el treball més actual com ara el muntatge de cuines modernes. Tots dos reconeixen que no són com altres fusteries, que poden afrontar reptes com el del disseny i fabricació del castell del Camp de Mirra, a banda de ser fabricants amb maquinària pròpia", que és el que els diferència.

L'article té 205 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).