• Inici
  • Entrevistes
  • Fent poble
  • José Tomás Sanjuán: "Gràcies a la Colla de dolçaina i tabal hem recuperat un instrument per al poble"

José Tomás Sanjuán: "Gràcies a la Colla de dolçaina i tabal hem recuperat un instrument per al poble"

| Eduard Garcia Molina | Fent poble
José Tomás Sanjuán: "Gràcies a la Colla de dolçaina i tabal hem recuperat un instrument per al poble"

Amb motiu de l'audició de fi de curs de l'Escola de Música "Bassa la Vila de Biar" que va tindre lloc el passat 2 de juliol al Maset dels Estudiants parlem amb José Tomás Sanjuán i Paco Martínez com a president i vicepresident respectivament de la Colla de Dolçaina i Tabal "Bassa la Vila" qui ens expliquen la importància de la Colla formada per 90 membres i de l'Escola de Música que va aportant noves generacions de dolçainers i tabaleters. Després de l'entrevista vos deixem un resum de l'audició oferida pels alumnes.

També podeu veure l'entrevista realitzada a Pau Valdés, Ferran Campos i José Tomás Sanjuán sobre l'Escola de Música de la Colla de Dolçaina i Tabal en desembre de 2015 en el següent enllaç.

L'article té 109 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).