Torna el torneig de bàsquet 3x3

| Eduard Garcia Molina | Esports
Torna el torneig de bàsquet 3x3

El pròxim dissabte 29 i per 3r any consecutiu tindrà lloc a la Plaça del Convent de Biar el III TORNEIG 3x3 que donarà començament a les 5 de la vesprada i es calcula que s'estenga fins ben entrada la nit.

Com tots els anys també hi haurà un concurs de triples, en el qual es podrà provar sort, i per al guanyador o guanyadora hi haurà com a premi una cistella per cortesia del Supermercat San Cristóbal. El preu del concurs és de 2 euros per participant.

També hi haurà amb barra amb preus populars i música ambient.

A continuació es detallen alguns aspectes per als equips que vulguen participar:

-La durada dels partits serà de 15 min a temps corregut, o fins que un dels 2 equips aplegue a 21 punts.

-Els equips hauran de presentar-se 5 minuts abans de cada partit. Si un equip no es presenta a un partit quedarà expulsat del torneig, donant-li els partits com a perduts per 21-0.

-No es podrà fitxar a cap jugador durant el transcurs del campionat.

-El premi per al campió serà un trofeu i una cistella cortesia de Supermercat San Cristóbal.

L'article té 22 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).