• Inici
  • Esports
  • 15 membres del Club Ciclista participaran en la mítica marxa de la "Quebrantahuesos" d'Osca

15 membres del Club Ciclista participaran en la mítica marxa de la "Quebrantahuesos" d'Osca

| Eduard Garcia Molina | Esports
15 membres del Club Ciclista participaran en la mítica marxa de la "Quebrantahuesos" d'Osca

15 socis del Club Ciclista de Biar van a desplaçar-se este cap de setmana a Sabiñánigo (Osca), per participar a la mítica marxa de bicicleta de carretera "Quebrantahuesos". És la principal prova popular a nivell nacional i una de les marxes més reconegudes a nivell internacional (amb la participació de grans mites de l'esport com ara Miguel Indurain, Abraham Olano, Edurne Pasabán, David Albelda, Luis Enrique, Sete Gibernau, etc...).

Els participants seran més de 10.000 corredors. El recorregut discurreix al llarg de 200 km. entre els Pirineus espanyols i els Pirineus francesos, pujant-se els ports de Somport (1.640 m.) Col de Marie -Blanc (1.035 m.), Col du Pourtalet (1.794 m.) i Port de Hoz de Jaca (1.272 m.).

L'article té 19 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).