Resum de la crònica esportiva (Jornada 7)

| Eduard Garcia Molina | Esports
Resum de la crònica esportiva (Jornada 7)
Posat que el pròxim cap de setmana és festiu, el Poliesportiu municipal estarà obert sols pel matí, de 9 a 14 h.
 
Futbol

Cadet (Jornada 7): Suspés el partit que havia de jugar el Biarense contra el UD Onil "A". El Biarense ocupa la posició 12 amb 1 punt amb dos partits pendents de jugar.

Resultats i classificació

Infantil (Jornada 7): Suspés el partit que havia de jugar el Biarense contra el UD Onil. El Biarense ocupa la posició 12 de 14 equips amb 6 punts i un partit menys.

Resultats i classificació

Aleví (Jornada 7): Suspés el partit del Biarense davant el Banyeres U.E. "A". Setena plaça en la classificació per al Biarense amb 9 punts i un partit menys.

Resultats i classificació

 

Benjamí (Jornada 7): Jornada de descans per al CD Biarense. Dezena posició per al club local amb 6 punts.

Resultats i classificació

 

Futbol sala
 
Sénior (Jornada 7): FS Biar "A" 5-6 Sanz Joyeros F.S.- La Alhambra El Campello. El club local ocupa la posició 12 de 16 equips amb 5 punts.
 
 
Voleibol
 
Sénior (Jornada 6): Ibi Boley 0-3 CD Biarense (23-25/18-25/20-25/0-0/0-0). El Biarense ocupa la tercera plaça amb 11 punts.
 
Cadet (Jornada 7): CV Alacant 2000 3-0 CD Biarense (25-10/25-23/25-9/0-0/0-0). El Biarense ocupa la quarta plaça de cinc equips amb 3 punts.
 
Infantil (Jornada 7): Jornada de descans per al club local. El Biarense és cuer i de moment no ha sumat cap punt.

L'article té 32 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).