Instantànies de la BTT [fotos]

| Eduard Garcia Molina | Esports
Instantànies de la BTT [fotos]

El passat diumenge 21 de setembre va tindre lloc la X edició de la Marxa BTT "Serra de Biar" trofeu Cooperativa Elèctrica. A continuació recollim un conjunt de fotografies de la duríssim pujada a la Penya del Frare pel Navarro i el Figueral, val a dir que quan els ciclistes feien front a esta pujada ja venien d'un llarg recorregut, de 50 Km, ja que este era el tram final i el recorregut era de 54 Km en total.

Esta dura pujada va suposar que la majoria de ciclistes feren diversos comentaris, com ara "per què pugem si el poble està cap avall?", "una vespino no hi ha per ahí?", o també "la mare que va fer la costereta!", "vaja amb el desè aniversari!",  o feien referències a poder agafar algun telefèric.
 
La bona acollida de les proves, i la bona afluència de públic fan que el Club Ciclista de Biar estiga d'enhorabona i es supere any rere any.
 

L'article té 41 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).