• Inici
  • Esports
  • La Selecció Espanyola de Powerchair on juga Víctor Guill acaba quarta en la Copa EPFA

La Selecció Espanyola de Powerchair on juga Víctor Guill acaba quarta en la Copa EPFA

| Pablo Alcaraz del Valle | Esports
La Selecció Espanyola de Powerchair on juga Víctor Guill acaba quarta en la Copa EPFA

Plantilla i cos tècnic de la Selecció Espanyola de Powerchair. Font: Associació de Clubs de Powerchair Football d'Espanya.

La Selecció Espanyola de Powerchair acaba en quart lloc en la Copa EPFA 2022 celebrada a Ginebra (Suïssa) del 22 al 26 d'agost amb la participació del jugador biarut Víctor Guill Vidal amb el dorsal número 1 del combinat nacional. La competició es va disputar en un format de lliga per tal de que les quatre millors d'entre les set seleccions participants: Alemanya, Bèlgica, Àustria, Itàlia, Escòcia, Suïssa i Espanya, es disputaren el trofeu en un format eliminatori amb dues semifinals i una final.

La Selecció es va classificar per a les semifinals on va caure derrotada contra Bèlgica per 5-1. No obstant això, Espanya encara havia de disputar la medalla de bronze contra Alemanya, partit on el combinat nacional va perdre per 0-2. La resta d'escalafons del pòdium els van completar les seleccions finalistes: Bèlgica i Escòcia amb triomf belga per 2-0.

Abans de començar la competició, Víctor Guill va declarar estar amb moltes ganes per jugar en nivell internacional i que tothom poguera veure el nivell que hi ha a Espanya així com es va marcar com a objectiu arribar al pòdium. Cal recordar que les tres primeres classificades tendrien assegurada la seua presència per al següent torneig.

Partit per la tercera plaça contra Alemanya

L'article té 272 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).