• Inici
  • Esports
  • El Biarense recupera el nom de Pascual Luna Parra

El Biarense recupera el nom de Pascual Luna Parra

| Eduard Garcia Molina | Esports
El Biarense recupera el nom de Pascual Luna Parra

El Biarense recupera el nom de Pascual Luna Parra

El pròxim diumenge, 19 de juny, a partir de les 9 h. se celebrarà el I Torneig de Futbol Base “PASCUAL LUNA PARRA”, el CD Biarense ha decidit recuperar el nom de l'ex-futbolista de l'Hèrcules, Reial Múrcia i Reial Mallorca per a anomenar esta primera edició del nou torneig.

El torneig es disputarà al poliesportiu municipal entre les categories d'aleví, benjamí i pre-benjamí del Biarense, contra l'UDF Saix i l'UD Onil pel que fa als alevins i benjamins, mentre que els pre-benjamins disputaran un sol partit: CD Biarense-UDF Saix. A les 12 finalitzarà el torneig i s'entregaran trofeus a tots els participants.

123

Pascual Luna Parra

Cal recordar que Pascual Luna Parra (1963), a hores d'ara, ha sigut l'únic biarut que ha jugat en la Primera Divisió del futbol d'àmbit estatal, a més a més, Pascual va jugar com a internacional en la Selecció espanyola Sub 18 i Sub 21. També trobareu en l'enllaç que teniu a continuació l'entrevista que va realitzar Biar Digital a Luna Parra, a Alacant, en gener de 2021.

Pascual Luna Parra: "Mai no haguera pensat la trajectòria que he portat i haver jugat deu anys en Primera Divisió"

L'article té 544 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).