• Inici
  • Esports
  • Comença la XI edició de la Lligueta d'estiu de futbol sala

Comença la XI edició de la Lligueta d'estiu de futbol sala

| Pablo Alcaraz del Valle | Esports
Comença la XI edició de la Lligueta d'estiu de futbol sala

El proper dilluns 13 de juny comença un dels esdeveniments més importants de l'esport estiuenc a Biar: la XI Lligueta d'estiu 2022. El torneig està organitzat pel Club de Futbol Sala Biar amb la col·laboració del M.I. Ajuntament de Biar amb la seua competència esportiva delegada en la regidoria d'Esports. La durada del campionat comprendrà els mesos de juny i juliol: des de l'inici el dia 13 de juny fins al dimarts 26 de juliol i cada jornada descansarà un equip participant.

El xifra d'equips inscrits és de tretze: Acho Vallecano, Agromayka, Alipack, Aston Birra, Athletic Bulls, Bounty, Chamartim, Construcciones Enciso y José (vigent campió), Dude, El Mezclaíto, Fantasy F.C, Gent de Biar i Pityzens. Les inscripcions són individuals per a cada jugador amb una quota abonada de 32 euros que engloba un segur mèdic esportiu.

A més a més, l'organització donarà premis en forma de trofeus als tres primers equips de la taula, a l'equip menys golejat i al màxim golejador individual.

122

L'article té 221 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).