• Inici
  • Esports
  • El Biarense s'imposa a Elx en un dels últims desplaçaments de la temporada

El Biarense s'imposa a Elx en un dels últims desplaçaments de la temporada

| Pablo Ortín Perpinyà i Miquel Amorós Marco | Esports
El Biarense s'imposa a Elx en un dels últims desplaçaments de la temporada

CD Biarense

UD LA HOYA DE ELCHE CF 1 - 4 CD BIARENSE
Juan Carlos, Pinye, Vila i Jaime
 
El dissabte 7 de maig, el Biar feia l'últim viatge a Elx de la temporada per a jugar contra La Foia, en un dia ple d'actes festers al poble. Amb tot, vam anar conforme vam poder i vam treure una victòria molt necessària per a l'equip.
 
Mal començava la cosa, ja que al minut 5 s'avançaven els il·licitans amb un gol en què el seu propi davanter reconeixia estar "10 pams" en fora de joc. Després d'això, la possessió era majoritàriament roja, i teníem moltes ocasions que no sabíem acabar satisfactòriament. Fins que al 36, un Juan Carlos desmelenat, de la Comparsa d'Estudiants, va aconseguir obrir la llanda en una bona incursió fins a l'àrea local.
 
Amb el partit igualat vam tindre moltes ocasions, però vam pecar d'egoisme i no vam tindre la solidaritat necessària per a fer el golet. Just abans del fi de la primera part, Pinye, dels Blanquets, va marcar l'1-2 a passe de Vila i ens n’anàvem al descans per davant al marcador.
 
El segon temps va començar amb les mateixes sensacions: domini del Biar sense fer un molt bon futbol, prou ocasions roges de gol, i cadascú pareixia voler fer el seu propi gol. Podríem mentalitzar-nos que al final, els gols són un mèrit col·lectiu.
 
Els locals no gaudien de quasi ocasions, però amb el resultat ajustat vivíem constantment amb la por en el cos... fins que Vila, un altre Estudiant, va fer l'1-3 al 80 que ens donava tranquil·litat. Encara vam tindre temps d'ampliar el lluminós amb un gol de Jaime, representant de la Comparsa de Mirons i de la gent que ve a vore la festa, que va anotar el definitiu 1-4. Victòria que li dediquem al nostre company Pau, que esta vivint un dolços moments i diem un “Benvinguda Laia”.
 
Amb això, quallem 2 victòries seguides que ens permeten no perdre el fil. En acabar, vam tornar al poble amb els 3 punts i justetet a temps per a l'Entraeta. Ara sí, estem en Festes i canviem les botes de futbol pels bonets i els cubalibres, almenys durant uns quants dies. Tornarem amb més força per a acabar bé la temporada, i esperem que els fetges es recuperen bé... Bones Festes!

L'article té 281 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).