• Inici
  • Esports
  • El Xaloc Alacant de Powerchair lidera la lliga estatal a falta d'una jornada

El Xaloc Alacant de Powerchair lidera la lliga estatal a falta d'una jornada

| Eduard Garcia Molina | Esports
El Xaloc Alacant de Powerchair lidera la lliga estatal a falta d'una jornada

Víctor Guill Vidal i Ángela Palazón Conca

El futbol amb cadira de rodes elèctrica, conegut també com a Power Soccer o Power Chair Football és un esport adaptat de competició per a persones que utilitzen cadira de rodes elèctrica. Els partits es juguen en un poliesportiu que tinga una pista de bàsquet de reglament.

És el cas del jove biarut Víctor Guill que actualment juga en l'equip del Power Chair Football del Xaloc Alacant, i segons s'ha publicat al diari Información, l'equip alacantí que presideix Vicent Oncina, després de disputar la quarta jornada del campionat lliguer s'ha col·locat com a líder de la classificació a falta de disputar una última jornada el pròxim 28 de maig a Màlaga, on s'han de jugar els dos últims partits, i on el Xaloc Alacant podria proclamar-se campió de la Lliga espanyola.

Val a dir que també jugaran els pròxims 7 i 8 de maig a la seu de Jaén la Copa d'Espanya, és per això que l'equip on s'integra Víctor Guill Vidal podria ser campió per partida doble. Així mateix, Alacant acollirà este mes, els pròxims 23 i 24 d'abril en el Centre de Tecnificació l'exhibició de la selecció espanyola d'este esport.

Club de referència

El Xaloc Alacant és un club referent en futbol sala fundat el 1982, que va decidir apostar pel powerchair i fundar el seu equip a proposta d'un pare que va jugar a l'equip i té un fill amb mobilitat reduïda interessat en el futbol sala adaptat en cadira de rodes. Cal recordar que la biaruda Ángela Palazón Conca milita actualment en l'equip de futbol sala sènior femení, en la categoria de plata del futbol sala estatal.

L'article té 491 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).