• Inici
  • Esports
  • La biaruda Ana Camarasa campiona autonòmica d'Orientació i quarta d'Espanya

La biaruda Ana Camarasa campiona autonòmica d'Orientació i quarta d'Espanya

| Eduard Garcia Molina | Esports
La biaruda Ana Camarasa campiona autonòmica d'Orientació i quarta d'Espanya

Com es va informar des de Biar Digital el passat diumenge 19 de desembre es disputava l'última jornada del Campionat Autonòmic d'Orientació, concretament la prova de distància llarga amb un nou mapa en una zona del terme municipal conegut com "El Argilar", a la localitat d'Onil. Última prova del campionat organitzada pel Centre Esportiu Colivenc i en la què Ana Camarasa no hi podia participar, per ser organitzadora, tot i això la biaruada ha sigut la guanyadora del Campionat Autonòmic d'Orientació en la categoria èlit, amb 90 punts de diferència sobre la segona classificada, la seua companya d'equip, la colivenca Esther Gil Brotons.

265

D'altra banda el Centre Esportiu Colivenc també ha liderat amb diferència l'autonòmic a nivell de clubs, sumant una diferència de 2.500 punts respecte al segon classificat, el València Orientació.

266

Pel que fa a la classificació estatal, la biaruda del Centre Esportiu Colivenc ha quedat la quarta classificada d'Espanya en el Campionat d'Orientació, a sols nou punts de la tercera classificada i dotze de la segona classificada. La seua companya d'equip, la colivenca Esther Gil Brotons ha guanyat el campionat a nivell estatal. D'altra banda, el Centre Esportiu Colivenc ha guanyat el Campionat per clubs a nivell d'Espanya.

267

Així mateix, la biaruda Ana Camarasa Pérez pel que fa a la categoria d'Sprint -carreres de menor distància- Camarasa ha quedat segona a nivell estatal, a poc més de vint punts de la primera classificada, categoria en la què Esther Gil ha quedat tercera.

268

Finalment, la competidora biaruda també ha liderat la classificació de la Liga del Sureste, amb huit proves i competidores i competidors d'Alacant i Múrcia. Camarasa ha tret una diferència important a la seua companya d'equip, Esther Gil, així mateix el Centre Esportiu Colivenc també ha liderat la classificació per equips en esta lliga.

269

Concentració a Portugal

Després de l'última jornada (4 i 5 de desembre) del Campionat d'Espanya, a Alhama (Múrcia), on Camarasa no va quedar contenta en una primera prova en la què un error la va dur a quedar en onzena posició, tot i recuperar al dia següent en el segon dia de la jornada on va quedar tercera i que l'ha portada a eixa quart lloc a nivell estatal, la biaruda viatja a Portugal del 26 al 30 de desembre. Posteriorment, al mes de febrer, començarà novament amb la primera jornada el campionat estatal a la localitat d'Ibi.

L'article té 462 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).