• Inici
  • Esports
  • Derrota del Castell front al segon classificat amb una mala primera part

Derrota del Castell front al segon classificat amb una mala primera part

| Pablo Alcaraz del Valle | Esports
Derrota del Castell front al segon classificat amb una mala primera part

CASTELL DE BIAR 0-4 STA. MARÍA MAGDALENA

S'aveïnava un partit complicat dissabte passat en el Municipal davant el segon classificat de la lliga. Vista la convocatòria visitant, amb tan sols 6 jugadors, qualsevol va poder pensar que puntuar era més que possible.
 
No obstant això, i malgrat una bona arrancada, es van avançar els visitants després d'una bona acció col·lectiva, culminada pel pivot. Al Castell li hauria encantat desgastar al rival, obligar-los a pressionar, jugar al que sap, a ser intensos, rudes, incòmodes. El gol inicial, no obstant això, va canviar el guió d'una pel·lícula que ja hem vist moltes vegades. Després del premi inicial, el rival va cedir l'esfèric al Castell i es va plantar en el seu camp, amb un sistema defensiu molt sòlid, que propiciava contraatacs molt potents. Així va arribar el segon, després d'una altra contra. El Castell ho continuava intentant, amb tirs llunyans i algunes idees interessants, però tots els intents eren desbaratats per la defensa. De la mateixa manera, arribava el tercer abans del descans.

En la segona part, més del mateix. El Castell va continuar atacant, aquesta vegada amb més convicció, però sense trobar tirs fàcils. Tots els que aconseguia connectar eren repel·lits pel porter, i el perill al contraatac rival continuava, ja que el desgast del Sta. María Magdalena era mínim. El pivot visitant, que va quallar un gran partit, va posar el hat-trick en el seu compte i la punta a segons del final, per al 0-4 final.

No va donar chance el segon classificat, demostrant que amb una plantilla curta i les idees clares, pot valdre.
 

L'article té 89 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).