• Inici
  • Esports
  • El biarut Javi Bernabeu Molina sisé en les 24 hores ultrafons en pista de Barcelona

El biarut Javi Bernabeu Molina sisé en les 24 hores ultrafons en pista de Barcelona

| Eduard Garcia Molina | Esports
El biarut Javi Bernabeu Molina sisé en les 24 hores ultrafons en pista de Barcelona

Diumenge es disputava a Barcelona la prova 24 hores d'ultrafons en pista que acolliren de l'11 al 12 de desembre les pistes d'atletisme de Can Dragó, a la ciutat de Barcelona, precisament on resideix el biarut Javi Bernabeu Molina, qui va competir en la prova.

256

El biarut va aconseguir un excel·lent resultat recolzat en tot moment per la seua família, ja que Bernabeu va aconseguir ser el sisé classificat entre 170 competidors i competidores en la categoria reina, pel que fa als homes va ser el cinqué classificat en una prova on participen atletes provinents de 31 països del món. Precisament Javi Bernabeu va ser el segon classificat en la categoria reina entre els competidors i competidores de nacionalitat espanyola. Entre altres en la prova va participar Andrii Tkachuk, de nacionalitat ucraïnesa, qui fa fer el rècord del món en cinta, qui va ser el vencedor final de la prova.

252

Javi Bernabeu Molina s'ha mostrat especialment content amb la seua marca personal, 215'982 Kilòmetres recorreguts en 24 hores, l'atleta biarut no havia superat mai la marca dels 200 kilòmetres en esta prova, ja que tracta de fer quants més kilòmetres possibles en 24 hores, on els i les competidores corren tot el temps que poden, fent descansos quan els cal, per fer el màxim de kilòmetres possibles en el temps total de la prova: 24 hores. Cal destacar també que Javi va fer un total de vora 500 voltes a la pista completa, concretament 493, i que competeix amb el Centre Excursionista de Biar com a club de referència.

L'article té 856 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).