• Inici
  • Esports
  • La biaruda Ana Camarasa lidera la classificació en l'autonòmic d'orientació en categoria elit a una jornada del final

La biaruda Ana Camarasa lidera la classificació en l'autonòmic d'orientació en categoria elit a una jornada del final

| Eduard Garcia Molina | Esports
La biaruda Ana Camarasa lidera la classificació en l'autonòmic d'orientació en categoria elit a una jornada del final

El passat 27 de novembre Xest (Foia de Bunyol) acollia la 11ª jornada del Campionat autonòmic d'orientació i la 7ª jornada de la Liga Sureste, amb un total de 274 participants entre dones i homes i joves.

Val a dir que la biaruda Ana Camarasa, del Centre Esportiu Colivenc, va participar en la jornada i va aconseguir novament el primer lloc en la categoria elit, per davant de la seua companya d'equip Esther Gil. Camarasa en la prova d'orientació que constava d'un recorregut de pràcticament 4 Kilòmetres, va realitzar un temps de 32 minuts i 36 segons.

El dia següent va tornar a ser dia d'alegria per a la biaruda, ja que novament es va imposar en una nova prova, esta volta es tractava de la 12ª jornada de l'autonòmic -8ª de la Lliga Sureste-, la prova es va celebrar a la localitat de Vilamarxant (Camp de Túria), on participaren un total de 361 competidores i competidors. Esta vegada Ana Camarasa també va quedar primera en la categoria d'elit per davant novament de la seua companya del Club Esportiu Colivenc, Esther Gil, Camarasa va obtindre un temps d'una hora i cinquanta-set minuts en la realització de la prova.

247

A una jornada de guanyar el Campionat autonòmic

Com s'ha explicat, la jornada que va tindre lloc el passat 28 de novembre a Vilamarxant va ser la número 12 del recorregut anual, l'última prova se celebrarà a la nostra comarca el proper diumenge 19 de desembre, concretament la prova de distància llarga amb un nou mapa en una zona del terme municipal conegut com "El Argilar". Última prova del campionat organitzada pel Centre Esportiu Colivenc i en la què Camarasa no hi podrà participar, per ser organitzadora, tot i això la biaruada ja seria guanyadora del Campionat Autonòmic d'Orientació en la categoria èlit, al tindre més de cent punts de diferència sobre la segona classificada.

D'altra banda el Centre Esportiu Colivenc també lidera amb diferència l'autonòmic a nivell de clubs, sumant una diferència que superaria els 2.500 punts respecte al segon classificat, el València Orientació.

248

249 

L'article té 378 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).