• Inici
  • Esports
  • El biarut Aidán Luna Campos cinqué en l'autonòmic d'Enduro de bicicletes

El biarut Aidán Luna Campos cinqué en l'autonòmic d'Enduro de bicicletes

| Eduard Garcia Molina | Esports
El biarut Aidán Luna Campos cinqué en l'autonòmic d'Enduro de bicicletes

Ahir diumenge es va celebrar a la localitat de Callosa d'en Sarrià (Marina Baixa) el Campionat Comunitat Valenciana Enduro MTB. La prova va ser organitzada pel Club Ciclista Sarrià amb la col·laboració de l'Ajuntament del poble i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV).

217

Val a dir que el jove biarut Aidán Luna Campos va participar en el campionat quedant en cinquena posició de la seua categoria, cadet. L'èxit del biarut no només radica en la classificació, sinó també en ser el més jove de les competidores i competidors de la prova, a més a més el campionat autonòmic ha sigut el primer Enduro de bicicletes que ha disputat Luna Campos.

Com no pot ser d'altra forma este bon començament ha sigut molt aplaudit per familiars i amics del jove competidor a qui no van poder els nervis tot i ser la primera prova de qualsevol nivell que afrontava, el que pot ser l'inici d'una prometedora carrera esportiva per a Aidán i l'esport biarut.

218 

219

216

L'article té 843 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).