• Inici
  • Esports
  • La biaruda Ana Camarasa campiona per partida doble en la sisena prova de la Lliga espanyola d'Orientació

La biaruda Ana Camarasa campiona per partida doble en la sisena prova de la Lliga espanyola d'Orientació

| Eduard Garcia Molina | Esports
La biaruda Ana Camarasa campiona per partida doble en la sisena prova de la Lliga espanyola d'Orientació

El passat cap de setmana, 9 i 10 d'octubre, es va disputar la VII edició del Trofeu Nazarís, sisena prova de la Lliga espanyola d'Orientació 2021 a la província de Granada, concretament a la localitat de Purullena i el barri granadí de l'Albayzín.

Val a dir que la biaruda Ana Camarasa (Centre Esportiu Colivenc) va tindre una gran actuació a terres granadines, guanyant per partida doble: primera classificada en la prova de Distància llarga F-Èlit, on va estar acompanyada per María Soriano, del Club d'orientació de Villena (2ª) i per la colivenca Esther Gil (3ª), del Centre Esportiu Colivenc, a l'igual que Camarasa.

En la Distància Mitjana F-Èlit, Camarasa també va liderar la classificació, acompanyada d'Esther Gil (2ª), i en el global com és natural Ana Camarasa va ser líder també, mentre que Esther Gil (Centre Esportiu Colivenc) va ser segona, i tercera de la jornada en el global va ser María Soriano, del Club d'orientació de la veïna localitat de Villena.

Es pot trobar més informació a la web de la prova o a la web de la Federació espanyola d'Orientació:

https://www.oveleta.com/nazaries-2021
https://www.fedo.org

L'article té 717 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).