Imprimir aquesta pàgina

Javi Bernabéu Molina abandona l'Spartathlon per problemes físics

El divendres passat contàvem el repte de l'atleta biarut Javi Bernabéu Molina a l'Spartathlon i, malauradament, ja tenim desenllaç: el corredor es va veure forçat a abandonar per bombolles a la planta del peu que li impedien inclús caminar. Javi Bernabéu va haver de parar al quilòmetre 171 (a falta de 75 quilòmetres per a la meta) i amb un temps de 23 hores i 15 minuts de carrera.

"Fins al moment de l'abandó, estava fent una bona cursa, complint previsions i superant les crisis que van eixint durant la cursa", va declarar l'atleta biarut. Si més no, Javi Bernabéu està "satisfet" de l'experiència i "amb ganes de tindre una nova oportunitat d'intentar-ho".

L'Spartathlon va ser creada l'any 1983 i per a la edició 2021 hi han 341 atletes inscrits. A més, l'organització de la cursa exigeix a tots els participants masculins haver finalitzat una prova de 120 quilòmetres en menys de 12 hores o de 200 quilòmetres en menys de 29 hores entre altres. El recorregut consta d'uns 75 punts de cronometratge amb un horari de tancada determinat des que es dona començament a la prova a les 7 del matí a la capital grega.

Part de la delegació argentina i espanyola.Eixida des d'Atenes.

22

 

Articles relacionats (per etiqueta)