Finalitza la segona fase del Campionat d'Orientació a Suècia

| Eduard Garcia Molina | Esports
Finalitza la segona fase del Campionat d'Orientació a Suècia

El cap de setmana deixava les dues últimes competicions de la 2a fase de la Copa del Món d'O-Peu en orientació, disputada en terreny suec. Cal recordar que la biaruda Ana Camarsa competia en esta jornada mundial.

D'una banda, el dissabte acollia la prova de mitjana distància. La prova estava dominada pels suïssos en la classificació masculina, amb victòria de Joey Hadorn i medalla de plata per a Daniel Hubmann, mentre que el bronze l'aconseguia el suec Simon Hector. En categoria femenina, l'esportista sueca, Hanna Lundberg era la guanyadora, seguida de la suïssa Simona Aerbersold i la russa Natalia Gemperle, com s'ha informat des de la Federació espanyola d'orientació.

Actuació de l'equip espanyol

La millor del conjunt espanyol en la prova mitjana era Ana I. Toledo, finalitzant en 57a posició. María Prieto i Eduardo Gil eren tots dos 60é en la classificació, mentre que Pau Llorens i Álvaro Prieto aconseguien la 69a i 76a posició. Finalment, Ana Camarasa era 93a i Marc Serrallonga 100é.

D'altra banda, el relleu tancava la competició diumenge passat amb una prova masculina guanyada per Suècia i amb medalles de plata de Noruega i Suïssa. El conjunt espanyol masculí, format per Eduardo Gil, Álvaro Prieto i Álvaro Casado, aconseguia la 31a posició per equips i la 17a per països individuals participants. En el cas de la prova femenina, guanyada per Suècia, l'equip espanyol, format per Ana I. Toledo, María Prieto i Ana Camarasa feia error en targeta.

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

L'article té 621 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).