La biaruda Ana Camarasa competeix en la segona fase de la Copa del Món d'Orientació

| Eduard Garcia Molina | Esports
La biaruda Ana Camarasa competeix en la segona fase de la Copa del Món d'Orientació

Des d'aquest dijous, Suècia acull la segona fase de la Copa del Món d'Orientació, la lliga internacional dels grans esportistes d'elit en aquesta especialitat. Allí estarà competint una delegació espanyola d'esportistes espanyols, que s'enfrontaran a prova llarga, mitjana i relleus, entre elles i ells la biaruda Ana Camarasa, que pertany al Centre Esportiu Colivenc.

Els esportistes classificats per criteris de selecció per a representar a Espanya són Eduardo Gil, Pau Llorens, Álvaro Casado, Ana Camarasa, María Prieto i Ana I. Toledo. A més, també estaran disputant la prova Marc Serrallonga i Álvaro Prieto.

Les han començat aquest dijous, 12 d'agost, amb la distància llarga. A continuació, el dissabte, l'equip s'enfrontarà a la prova de distància mitjana. Finalment, el relleu tancarà la competició el diumenge 15 d'agost.

Com de costum, les proves podran seguir-se a través del seguiment GPS, resultats en directe i televisió. Tota la informació sobre la prova, el centre de seguiment així com resultats i hores d'eixida estan disponibles en el seu web.

Consulteu la informació sobre la participació d'Ana Camarasa en la primera fase

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

L'article té 609 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).