• Inici
  • Esports
  • El futur del projecte esportiu del Biarense comença a aclarir-se

El futur del projecte esportiu del Biarense comença a aclarir-se

| Eduard Garcia Molina | Esports
El futur del projecte esportiu del Biarense comença a aclarir-se

El passat 3 d'agost es feia públic des del CD Biarense un comunicat a través de les seues xarxes socials, on es manifestava que després de la seua assemblea ordinària no s'havia pogut formar nova Junta Directiva, per tant sense una nova directiva l'actual es quedaria com a gestora del club i no es realitzarien les inscripcions per arrancar la nova temporada.

Una situació que seria sense data de caducitat, i un fet a més a més que entre altres posaria en risc que el club puga jugar en la nova categoria de Preferent després de l'ascens de l'equip infantil de volei, entre altres. Com no podia ser d'altra forma, des del Biarense s'animava a mares i pares i persones vinculades al club a fer una passa avant i presentar-se per formar nova junta per al període 2021-2025, un recolzament sense el qual "el club estaria destinat a la desaparició".

Tot i això, diumenge es feia públic on nou comunicat per part del CD Biarense, esta vegada per portar bones notícies, ja que l'actual Junta Directiva i després de l'Assemblea Extraordinària celebrada pel club, tindria relleu per als pròxims quatre anys. Ja que un grup de pares i mares hauria comunicat la seua iniciativa per afrontar el repte i "donar continuïtat al projecte que en 2017 començaren Fede, Laura, Raúl, Javi, Miguel, Emilio i Mari Ángeles".

Virtu Azorín com a presidenta

En el comunicat s'han començat a desvetllar els noms de la Junta Directiva que agafarà el relleu de l'actual, amb Virtu Azorín Valdés com a presidenta i Salva Santaeulalia com a vicepresident. Pròximament anirà donant-se a conéixer la resta de membres. 

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).

L'article té 725 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).