La biaruda Ana Camarasa competirà en el Campionat del Món d'Orientació

| Eduard Garcia Molina | Esports
La biaruda Ana Camarasa competirà en el Campionat del Món d'Orientació

Com ja es va informar des de Biar Digital, este estiu la biaruda Ana Camarasa competirà en el Campionat del Món d'Orientació en categoria absoluta que se celebra a la República Txeca del 3 al 9 de juliol. Camarasa participarà amb la Selecció espanyola en un campionat que s'hauria d'haver celebrat l'any passat, però que a causa de la crisi de la Covid 19 no es va poder celebrar.

La biaruda viatjarà l'1 de juliol a la República Txeca amb l'equip espanyol, que el completen en categoria femenina les esportistes Ana I. Toledo (Imperdible), Kika Basarán (TOLEDO-O) i Lucía Misas (ADOL), mentre que en categoria masculina competiran Eduardo Gil (TJALVE), Pau Llorens (CAT-O), Marc Serrallonga (CAT-O), Quim Vich (CAT-O) i Álvaro Prieto  (Malarruta).

Les proves del Campionat del Món seran tant en bosc com sprint, ja que l'any passat no es van poder celebrar les proves del Campionat mundial sols en bosc, és per això que Ana Camarasa disputarà les proves tant de sprint com de llarga distància. Cal recordar que Ana pertany al Centre Esportiu Colivenc.

L'article té 7 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).