• Inici
  • Esports
  • Les patinadores biarudes Lucía Rodríguez i Inés Carpena competeixen en el Campionat d'Espanya

Les patinadores biarudes Lucía Rodríguez i Inés Carpena competeixen en el Campionat d'Espanya

| Eduard Garcia Molina | Esports
Les patinadores biarudes Lucía Rodríguez i Inés Carpena competeixen en el Campionat d'Espanya

El passat cap de setmana l'esport biarut en diferents modalitats va recollir tota una sèrie d'èxits, en primer lloc l'equip infantil de volei del CD Biarense aconseguia pujar de categoria a Preferent, després d'aconseguir la segona plaça en la fase de classificació a Elx.

Sense deixar terres il·licitanes, en atletisme la jove biaruda Anna Ferre Navarro quedava campiona provincial en 100 metres tanques de categoria absoluta, mentre que la també biaruda Clara López Francés tancava una gran actuació en la mateixa carrera quedant tercera. Clara també tancava una bona actuació en una altra modalitat, llançament de javelina, on quedava també tercera.

Pel que fa a l'esport masculí, el també biarut Xavi Verdú va quedar setè classificat en la seua categoria i 2n màster en 5.000 metres lineals, amb una gran actuació també per a Verdú.

Per tancar els èxits esportius les joves patinadores Lucía Rodríguez i Inés Carpena participaven a Gandia en el Campionat d'Espanya de patinatge, en la modalitat sols dansa, del 26 al 29 de maig. Per la seua part Lucía quedava en segona posició, mentre que Inés aconseguia la dissetena plaça en el Campionat d'Espanya.

L'article té 113 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).