Bona actuació de les patinadores biarudes en el Campionat d'Espanya

| Eduard Garcia Molina | Esports
Bona actuació de les patinadores biarudes en el Campionat d'Espanya

El passat cap de setmana la ciutat de Tarragona va acollir el XXVIII Campionat d'Espanya de patinatge en les modalitats de dansa i lliure individual pel que fa a les categories juvenil, júnior i sènior.

El campionat estatal va tindre representació biaruda a través de cinc patinadores del Club Vila de Biar. Pel que fa a la modalitat sols dansa participaren Gema Hernández Francés (Categoria cadet) qui va quedar en 11ª plaça, Tania Vidal Sánchez (Categoria juvenil) qui va obtindre la huitena plaça, Alicia Punzano Castelló (Categoria júnior) qui va obtindre la cinquena posició i Andrea Sánchez Barceló (Categoria sènior) qui va quedar en huitena posició en la taula classificatòria. Pel que fa a la modalitat de lliure individual participarà Malena Solbes Martínez (Categoria sènior) qui va quedar en cinquena posició de la seua categoria.

01

02

03

04

05

(Aquesta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina).

L'article té 5 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).