• Inici
  • Esports
  • El Club de Pàdel de Biar recull 1.800 € per a l'Associació Somriures

El Club de Pàdel de Biar recull 1.800 € per a l'Associació Somriures

| Eduard Garcia Molina | Esports
El Club de Pàdel de Biar recull 1.800 € per a l'Associació Somriures

Que l'esport i la solidaritat moltes voltes van de la mà ens ho demostra recentment el Club de Pàdel de Biar amb la celebració del IV Torneig Benèfic de Pàdel, celebrat al Poliesportiu Municipal del 8 al 10 de març.

02

El torneig, que va recollir 1.801, 10 € per a l'Associació solidària "Somriures", que treballa a nivell comarcal a l'Alcoià i el Comtat per la inclusió de xiquets i xiquetes amb diversitat funcional i disfunció intel·lectual. La competició es va organitzar entorn a les categoria masculina i femenina, sent les guanyadores d'esta última categoria la parella formada per Gloria i Raquel, mentre que la categoria masculina va tindre com a guanyadors a la parella formada per Cristian Martínez i Fausto Rivera.

15

Una volta finalitzat els torneig on participaren 26 persones, es van realitzar unes paraules per part d'Ángel Troncoso com a representant del Club de Pàdel de Biar. Un acte que va comptar amb la presència de la també regidora, Laura Valdés i que va finalitzar amb un dinar de germanor per als participants el passat dissabte, mentre que les semifinals i la final, així com l'entrega de trofeus i el sorteig es van realitzar ahir diumenge.

D'altra banda, es va realitzar també el sorteig va deixar els següents números premiats i premis:

Número 177

Dos pizzes familiars cortesia de Pizzeria Chao-Chao

Número 86

Obsequi cortesia de Perfumería-Droguería Reyni

Número 208

Massatge-Relax (Centre estètica Nuria Gómez)

Número 198 

Lot de productes cortesia d'Heretat de Soler

Número 84

Sopar per a dos persones, cortesia d'Hotel Rural-Restaurant La Façana

08

14

13

16

18

20

03

04

06

12

21

L'article té 54 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).