El CD Biarense acaba en cinquena plaça

| Eduard Garcia Molina | Esports
El CD Biarense acaba en cinquena plaça

El CD Biarense de futbol va disputar el seu últim partit de la temporada del grup XI del campionat de Segona Regional el passat 8 de maig, l'equip local va tancar la temporada amb una victòria sobre el Xixona Esportiu pel resultat d'1-0 en un gol marcat en els últims deu minuts de l'encontre.

Amb este resultat el club local queda el cinqué classificat amb 48 punts després de les 28 jornades del campionat, sense opció a la promoció d'ascens que disputarà La Coca, mentre que l'ascens a Primera Regional és per a l'Idella, tot i això el Biarense ha quedat en la part alta de la taula i amb bones expectatives per l'any que ve. 

Relleu en l'equip tècnic

D'altra banda, després de quatre anys la propera temporada el cos tècnic que ha dirigit l'entrenador Remigio Beltrán no continuarà al Biarense. Des del club s'ha volgut agrair el treball realitzat durant les passades quatre temporades, que han estat lligats al club local.

L'entrenador Remigio Beltrán. Foto: CD Biarense

 

Resul05

 

classi05

Classificació definitiva. Font: Sigue tu Liga

L'article té 70 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).