Imprimir aquesta pàgina

El CD Biarense presenta el seu primer àlbum de cromos amb una Casa de Cultura plena de gom a gom

Conduït pel president del CD Biarense, Federico Fuster, el club va presentar el primer àlbum de cromos dels diferents equips i categories que el formen. L'acte, que es va presentar ahir diumenge al migdia, va comptar amb la presència de l'alcalde de la Vila, Julio Sanjuán, la regidora d'Esports, Laura Valdés, i els edils Asun Gregori, Joan Lluís Escoda i Ángel Troncoso, així com el president de la Cooperativa Elèctrica Ntra. Senyora de Gràcia i la majoria dels esportistes del Biarense acompanyats per pares, mares i familars que ompliren l'auditori de la Casa de Cultura per presentar la novedosa proposta de l' "equip de tots els biaruts", com va definir Fede Fuster al Biarense.

 06

 

Un total de 200 cromos composen l'àlbum

Per la seua banda el president va posar èmfasi en la il·lusió del projecte, que per primera volta es desenvolupa a Biar. Un projecte que va sorgir a través d'una empresa que va oferir els serveis al Biarense, un fet que va motivar que la junta directiva comparara preus i treballs de les diverses empreses que oferten este treball per a finalment triar-ne una, concretament Akinda, que ha dissenyat els àlbums que consten de 200 cromos per completar-los.

A partir d'ací el procés va constar de dues sessions de fotografies per retratar als jugadors i jugadores, cos tècnic i junta directiva, una vegada realitzada esta tasca -es realitzaren més de 300 fotografies- es van repassar diversos esbossos del projecte de l'àlbum, on s'inclouen tots els equips de voleibol i futbol del Biarense a banda de l'equip de mini-voleibol, després de tindre converses entre el club i la Regidoria d'Esports. Si bé és cert que este tipus d'àlbum solen fer-se en blanc i negre, després de les gestions de la directiva es va aconseguir que l'empresa dissenyra en color l'àlbum per al Biarense.

 010

 

Fede Fuster: "Quan cresqueu serà un regal que podreu ensenyar als vostres fills"

Fuster també va repassar les raons que havien dut al club a realitzar este treball, concretament que gràcies a ell es fomenta la "comunicació entre les persones deixant de banda aparells tecnològics", també socialitzar el club on els protagonistes són els xiquets i els joves, també recuperant així el format d'intercanvi de cromos per tal de completar la col·lecció. El president també va tindre paraules per als més joves animant-los a completar la col·lecció "per a que quan cresquen siga un regal que els faça molta il·lusió tindre, i el dia de demà ensenyar-lo als seus fills". Fede Fuster també va afegir el factor econòmic, ja que esta iniciativa redundarà en les arques del club.

L'àlbum té un preu de 3 € i cada sobre de cromos 1 € -on s'inclouen 5 cromos per cada unitat-, tot i això a tots els jugadors i jugadores del club se'ls ha regalat l'àlbum. Els cromos es poden trobar en "Les Quatre estacions" i la Papereria-Llibreria "El Convent" de Biar, comerços locals als quals Fede Fuster va agrair la seua col·laboració desinteressada en la distribució dels cromos.

 04

 

Sorteig de diversos regals entre qui complete l'àlbum

Per a fer més atractiva la col·lecció, des del club se sortejaran una sèrie de regals entre les persones que la completen. Les persones que així ho facen hauran de comunicar-ho a través del WhatsApp -les instruccions també s'hi troben en l'àlbum-. Els diferents regals són: un televisor LG de 25 polsades, una tàblet de 10 polsades, i una samarreta masculina o femenina de l'equip preferit de la persona que guanye este premi del sorteig. Des del club també es fomentaran dies d'intercanvi de cromos per tal d'ajudar a completar la col·lecció amb el menor cost possible. 

Finalment es van repartir els àlbums als diferents equips que pujaren a l'escenari a recollir-los, així com es van vendre els primers sobres de cromos entre el públic assistent.

També podeu llegir l'entrevista realitzada en agost de l'any passat a Laura Fuster i Fede Fuster amb motiu de la renovació en la junta directiva del CD Biarense.

 013

027

030

036

037

039

040

042

041

043

044

046

048

049

050

054

056

057

 

(Esta notícia que llegiu es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en esta pàgina. 

Articles relacionats (per etiqueta)