• Inici
  • Esports
  • Resum de la crònica esportiva (4t cap de setmana de març)

Resum de la crònica esportiva (4t cap de setmana de març)

| Eduard Garcia Molina | Esports
Resum de la crònica esportiva (4t cap de setmana de març)

Futbol

Senior (Jornada 24): el CD Biarense cau a casa per 0-1 davant el líder de la classificació, l'Idella. Tot i això conserva la cinquena plaça amb 35 punts.
 
Infantil (Jornada 18): victòria del CD Biarense fora de casa davant el Villena C.F. "B" per 1-4, amb este resultat el Biarense conserva la sisena plaça amb 28 punts.
 
Aleví (Jornada 18): cau el Biarense davant el U.D.F. Sax "A" per 3-2, quart classificat, amb este resultat els nostres queden en desena plaça amb 18 punts.
 
Benjamí (Jornada 18): nova derrota del CD Biarense de futbol benjamí, esta volta davant el U.D.F. Sax "A" per 4-0, el club local ocupa l'última plaça amb sis punts.

Futbol Sala

Juvenil (Jornada 18): el FS Biar guanya davant el C.D. Sporting Desamparados F.S. fora de casa per 2-6, per esta raó recupera la sisena plaça de la classificació amb 28 punts.

Classificació i resultats.

 

Cadet (Jornada 18): derrota del CD Biarense "A" de futbol sala per 6-2 davant del C.D. La Vila Joiosa F.S., l'equip local de futbol sala ocupa l'última plaça de la classificació amb tres punts.

Classificació i resultats.

 

Voleibol

Senior (Jornada 16): derrota del CD Biarense de voleibol davant el CV Sant Vicent per 3-0 (25-10/25-22/25-19/0-0/0-0), amb este resultat el Biarense cau a la huitena posició de la taula amb huit punts.

Classificació i resultats.

 

Juvenil (Jornada 19): jugarà el seu partit el proper diumenge 30 de març.

Resultats i classificació.

 

Infantil (Jornada 9): derrota davant del C.D. Polanens de Sta Pola de l'equip local a casa per 0 sets a 3 (21-25/16-25/12-25/0-0/0-0), el Biarense continua en la sisena posició de la classificació.

Resultats i classificació.

 

Bàsquet

Cadet masculí (Jornada 9): victòria de l'equip local per 60-49 davant el CB JJ B-PENYA BARCELONISTA.

Resultats i classificació.

L'article té 39 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).