• Inici
  • Esports
  • S'obri la temporada 2016/2017 de l'escola de futbol sala

S'obri la temporada 2016/2017 de l'escola de futbol sala

| Teresa Garcia Molina | Esports
S'obri la temporada 2016/2017 de l'escola de futbol sala

Un any més, s'obri l'Escola de Fútbol Sala per a totes aquelles persones interessades en participar d'aquest esport, competir i gaudir.

Aquesta escola està dirigida a aquells i aquelles d'entre 6 i 14 anys, que per únicament 18E al mes podran gaudir d'aquest esport. Es realitzaran dos entrenaments setmanals al pavelló polideportiu municipal, a càrrec dels dos professors titulats Pau Valdés i Héctor Rico, així com es participarà en competicions, partits amistosos, torneigs...

El pròxim dijous 29 de setembre, a les 21h, en la Sala Multifuncional del Polideportiu Municipal; es celebrarà una reunió informativa per a totes les persones interessades. Organitza el F Sala de Biar i col·labora la regidoria d'Esport del M.I. Ajuntament de Biar.

L'article té 56 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).