Dissabte jornada de portes obertes en la piscina municipal per encetar el període estiuenc

| Eduard Garcia Molina | Esports

Reproduïm a continuació el comunicat fet públic des de la Regidoria d'Esports amb motiu de l'obertura de la piscina municipal, que a l'igual que altres anys donarà començament amb una jornada de portes obertes:

 

Obertura piscina municipal

La Regidoria d'Esports ja ho té tot a punt per a inaugurar oficialment la temporada d'estiu amb l'obertura de la piscina municipal.

La data escollida és el dissabte 11 de juny. Aquesta jornada serà de portes obertes durant tot el dia. L'horari per al dissabte 11 i diumenge 12 de juny serà l'habitual, des de les 11 del matí fins les 19'45 hores de la vesprada.

A més, la setmana del 13-17 de juny, els xiquets encara continúen anant al cole i l’institut pels matis, la qual cosa fa que durant aquesta semana l'horari de la piscina serà únicament de VESPRADA, des de les 16 hores fins les 19'45 hores.

Per a la següent setmana ja es recuperarà l'horari habitual de la piscina, amb la possibilitat d'accedir sense interrupció des del matí fins la vesprada.

Us esperem a tots i a totes per a gaudir tant del bany lliure com de les activitats programades per la Regidoria per a adults, xiquets i joves. A més, recordeu que el recinte i material de la piscina és de tots i totes, cuidem i portem cura de lo nostre, per a un funcionament òptim. El personal de consergeria i coordinació estaran per a tot allò que necessiteu durant els més de dos mesos i mig d'ús de la piscina municipal.

BON ESTIU PER A TOTS I TOTES!!

L'article té 3 lectures

(Aquesta informació es publica gràcies al suport dels nostres anunciants, i als subscriptors i subscriptores, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè Biar Digital continue amb el seu treball diari. Si podeu contribuir fent-vos subscriptors/es per una xicoteta quota de 3 € al mes a fer de Biar Digital un mitjà encara més independent i de més qualitat, vos demanem que ho feu en aquesta pàgina).